Къде спират водата?

07:05, 23 мар 18 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini


Днес, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цветан Пешев“, с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Тошков“, ул. „Драгуната“, ул. „Цветан Пешев“, ул. „Петър Белев“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цветан Пешев“ ъгъла с ул. „Поп Стоил Петков“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Проф. Велизар Велков“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Велизар Велков “ от ул. „Българска легия“ до бул. „България“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред МБАЛ „Света София“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“, с. Казичене , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Любен Каравело“от ул. „Липите“ до ул. „Александър Стамболийски“

ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Васил Левски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: „Любен Каравелов “ №1.




 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама