Търсят мненията на родителите в София за тяхното взаимодействие с учителите

12:00, 12 апр 18 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Интернет базирана анкета на "Асоциация Родители" ще помогне да се подобри сътрудничеството между родители и учители в името на техните деца и ученици.

Асоциацията отправя покана към родителите на ученици в софийските училища да попълнят анкета за начина, по който те общуват с учителите. 
Въпросите в допитването вече са публикувани и са на разположение на всеки родител на следния адрес: 

http://rdtl.testaweb.info/index.php/778684?lang=bg 

Анкетата е част от изследователския проект “ФОКУС – Форум за открита комуникация между училището и семейството“. Проектът се осъществява благодарение на най-голямата социално отговорна инициатива на Lidl България „Ти и Lidl за по-добър живот“, в партньорство с Фондация „Работилница за граждански инициативи“ и Български дарителски форум. 

Целта на анкетата е да се посочат ясно предизвикателствата в общуването между родителите и учителите и възможностите за подобрение на тази връзка. Въз основа на резултатите организаторите ще изработят практически материали и препоръки с цел подобряване на общуването между родители и учители. 

"Асоциация Родители" е неправителствена организация, създадена през 2001 г. Оттогава насам основната ѝ цел е насърчаването на родителите и подкрепянето им, така че техните деца да могат да се превърнат в най-добрите възрастни, които могат да станат. С реализирането на проекта ФОКУС организацията ще надгради многогодишната си работа за подобряване на отношенията между учители, родители и ученици – основните участници в училищната общност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама