ПО ТВОЙ СИГНАЛ: Столичанка лъже, за да вземе чужди очила (СНИМКИ)

11:30, 12 апр 18 25 870 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На [email protected] получихме уникални кадри от охранителна камера, показващо как нагла столичанка краде чужди очила, забравени в магазин на "Шишман".

Случката е от първите дни на април. Млад мъж влиза в магазина, за да си избере чорапи. Докато разглежда стоката, оставя очилата си на тезгяха. След това плаща покупката си и си тръгва, забравяйки аксесоара. В този момент продавачката също не обръща внимание на забравената вещ.

 

Минути по-късно столичанка и нейният спътник влизат в обекта. В края на видеото двамата тръгват да излизат от магазина, продавачката вижда очилата и пита дали са техни. Невъзмутимо жената потвърждава и чрез лъжа се сдобива с чужди очила.

 

Читателят, изпратил ни ексклузивното кадри от охранителна камера, е потресен от наглостта, с която дама на подобна възраст може да излъже, за да се сдобие с чужда вещ, при това - подходяща за мъже. В случая продавачката не трябва да бъде упреквана, тъй като тя късно забелязва очилата и (съвсем логично) пита дали не са на клиентите, които в момента са в магазина.

 

Ето и по-близък план на жената, присвоила си чужди очила. Ако имате каквато и да е информация за нея - пишете ни на [email protected]! На същия адрес очакваме още сигнали за нередности, папарашки снимки и видеа и свидетелски разкази.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама