Променя се движението в част от центъра на София заради строежа на метрото

13:40, 16 апр 18 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Временно се променя организацията на движение по част от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" заради строителството на метрото, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 20-ти април до 28-ми май се забранява влизането на пътни превозни средства по две пътни ленти от северната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между ул. "Мизия" и ул. "Шипка". Движението ще се извършва в една пътна лента от южната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в същия участък.

От 29-ти май до 20-ти октомври се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в участъка между ул. "Мизия" и ул. "Шипка". Движението на пътни превозни средства ще се извършва по временна пътна лента от северната страна на южното пътно платно на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" в същия участък.

Автобусната спирка по маршрута на линии 72, 75 и 213 с код 440 "Военна Академия" в посока ул. "Оборище" ще бъде преместена след кръстовището с ул. "Шипка".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама