Еврокомисарят Мариан Тейсен и социалните министри от ЕС се събират в София

08:40, 17 апр 18 / Политика 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Комисарят по въпросите на заетостта, социалните въпроси, уменията и трудовата мобилност Мариан Тейсен участва в неформално заседание на министрите на ЕС по заетост и социална политика, което се провежда днес и утре в Националния дворец на културата в София. 

Тема на двудневната среща ще бъде приложението на принципите в Европейския стълб на социалните права за повишаване на уменията и знанията на работната сила и осигуряване на равни възможности за реализиране на пазара на труда.

На 18 април комисар Тейсен ще участва в заключителната пресконференция заедно с министъра на труда и социалната политика Бисер Петков.

По повод двудневната среща достъпът до централната сграда на НДК от днес до 20 април ще бъде ограничен. Билетен център – НДК и Литературен клуб „Перото“ и ще отварят след приключване на събитията. 

През останалото време желаещите да закупят билети за културни събития могат да го направят в целодневната билетна каса в кино „Люмиер Лидл“, която ще работи от 09:00 до 20:30 ч. На разположение остава и системата за онлайн продажба на билети.

Без промени остава достъпът до Театър Азарян и ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама