Онлайн системата за закупуване на билети на НДК вече функционира

17:40, 18 апр 18 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Приключи и вторият етап от въвеждането на онлайн системата за продажба на билети на Националния дворец на културата. Зрителите вече могат не само да запазват, но и директно да купуват билети за събитията, които желаят да посетят в НДК. От момента на въвеждането на системата до сега, когато тя функционираше само като възможност за резервиране на билети, онлайн платформата е привлякла над 15 000 потребители.

„Благодарим на всички приятели, зрители и партньори на НДК за високото доверие”, отбелязва председателят на Съвета на директорите на НДК Борислав Велков.

Въвеждането на онлайн системата за продажба на билети на НДК е в унисон с визията на ръководството на Двореца за превръщането му в модерен европейски културно-конгресен център. Платформата за покупка на билети е част от цялостен пакет за подобряване на организирането на събития в НДК, като следващата стъпка от пакета ще бъде въвеждането и на собствена система за проверка на закупените билети. 

Това е поредица от мерки, предприети от мениджмънта на двореца, по посока на подобряване качеството на обслужване на партньорите, клиентите и зрителите на НДК, както и на засилване нивото на сигурност в сградата. Не на последно място, по този начин се надяваме, да увеличим и приходите за търговското дружество, отбелязват от Съвета на директорите на НДК.

Билети за събитията на всички културни пространства на НДК – зала 1, Театър Азарян, ДНК-пространство за съвременен танц и пърформанс, кино „Люмиер Лидл”, Литературен клуб „Перото”, зала 42 могат да се купят тук: tickets.ndk.bg.

До 20 април /петък/ Билетният център ще работи целодневно в кино „Люмиер Лидл”, а касите в основната сграда ще отварят след приключване на събитията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама