Къде спират водата в столицата?

07:05, 26 апр 18 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Лозен-Тунела“  с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Горно градище“ , ул. „Черковна“ , ул. „Самоковски път“ , ул. „Янко  Панайотов“ , ул. „Извор“ , ул. „Съединение“ , ул. „Еделвайс“ , ул. „Цветна  градина“, ул. „Св.Св.Кирил и Методий “, ул. „Искър “ , ул. „Азмаците“

и  района  между ул. „Борова гора“ , ул. „Стефан Стамболов“ , ул. „Васил Левски“  , ул. „Караджин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“; ул. „Св.Св.Кирил и  Методий“ ъгъла с ул. „Горник“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“, жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Татарли“

ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Райна Княгиня“.

Днес, във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Георги Райчев“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Георги Райчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Райчев“ №1.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ген. Николай Столетов“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Николай Столетов “ от ул. „Майор Георги Векилски“ до ул. „Враня“ и ул. „Враня“ №46

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Николай Столетов „ ъгъла с ул. „Димитър Петков“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Самоковско шосе“ с. Панчарево , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Елин Пелин“ до ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Руджери“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“  ъгъла с ул. „Елин Пелин“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Днес, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Заводска“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „История славянобългарска“, ул. „Каменоделска“, ул. „Индустриална“, ул. „Заводска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История славянобългарска “  ъгъла с ул. „Заводска“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елена Снежина“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Елена Снежина“ от ул. „Ангел Букурещлиев“ до ул. „Маестро Атанасов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елена Снежина “№10.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .


 

 


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама