Къде няма да има вода днес в София

07:05, 27 апр 18 25 677 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на резервоар „Лозен-Тунела“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Горно градище“ , ул. „Черковна“ , ул. „Самоковски път“ , ул. „Янко Панайотов“ , ул. „Извор“ , ул. „Съединение“ , ул. „Еделвайс“ , ул. „Цветна градина“, ул. „Св.Св.Кирил и Методий “, ул. „Искър “ , ул. „Азмаците“ и района между ул. „Борова гора“ , ул. „Стефан Стамболов“ , ул. „Васил Левски“ , ул. „Караджин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“; ул. „Св.Св.Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Горник“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Александър Стамболийски“, жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Алеко Туранджа“ до ул. „Татарли“, ул. „Троян“ от ул. „Позитано“ до бул. „Александър Стамболийски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Райна Княгиня“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Георги Райчев“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги Райчев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Райчев“ №1.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ген. Николай Столетов“ жк. „Света Троица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ген. Николай Столетов “ от ул. „Майор Георги Векилски“ до ул. „Враня“ и ул. „Враня“ №46. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ген. Николай Столетов „ ъгъла с ул. „Димитър Петков“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на уличен водопровод на ул. „Самоковско шосе“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Елин Пелин“ до ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Руджери“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Самоковско шосе“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“ . След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Заводска“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „История славянобългарска“, ул. „Каменоделска“, ул. „Индустриална“, ул. „Заводска“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „История славянобългарска “ ъгъла с ул. „Заводска“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елена Снежина“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Елена Снежина“ от ул. „Ангел Букурещлиев“ до ул. „Маестро Атанасов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елена Снежина “№10.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Цариградско шосе“,  жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Николай Ракитин“ до ул. „Николай В. Гогол“; ул. „Николай В. Гогол“ от бул. „Цариградско шосе“  до ул. „Цар Иван Асен II“.

Във връзка с монтаж на водомери в жк. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ген. Стоян Стоянов“, бл. 181, бл. 182, бл. 183, бл. 184 и бл. 185.

Във връзка с монтаж на водомер в жк. „Борово“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 228, бл. 228 А, бл. 229, бл. 230, бл. 231-високи зони.

Във връзка с монтаж на водомер в жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 370, бл. 371 и бл. 372.

Във връзка с монтаж на водомер в жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 41 А, бл. 41 Б, бл. 40 и бл. 42 високи зони.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама