Десислава Иванчева: С Александър Ваклин сме се срещали два пъти

11:00, 26 апр 18 25 725 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Лъжа е, че съм искала Румен Русев за кмет" - с този надпис влезе в съдебната зала кметицата на "Младост" Десислава Иванчева преди заседанието на Апелативния спецсъд, който днес решава дали да я остави за постоянно в ареста. 

„Искам другият заместник-кмет да бъде – Владимир Клисуров”, категорична е Иванчева.

„С Ваклин съм се срещала два пъти. Един път в общината, когато дойде и каза, че ще направи детска площадка. Преди това е било в началото. Не съм му поставяла условия, дори не се сещам кой е този”. Това заяви пред журналисти в съда кметицата. 

Винаги добре приемам идея за детски площадки, каза Иванчева и допълни, че условия не били поставяни. "Ние не сме пощенска кутия, трябваше да бъдат правени проверки по преписката му. За това и тя се забави", обясни кметицата. Преписката не била нищо по-различно от останалите.

Тя и заместничката й Биляна Петрова са категорични, че не са забавили преписката за строителство на компанията на Ваклин умишлено. „Гледали сме ги бавно. Поради липсата на хора някои неща са се забавили. Тази преписка не е била нищо по-особено от останалите”, заяви Биляна Петрова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама