Днес,, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.”Хайдушка гора” от ул.”Червена роза” до ул.”Твърдишки проход”, ул.”Тулча”, ул.”Кестенова гора”
ул.”Твърдишки проход” от ул.“Нишава“ до бул.“Гоце Делчев“ и ул.“Нишава“ №№108, 109 и 110.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора“ ъгъла с ул. „Кестенова гора“.

 Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Васил Кънчев“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Сопот" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Професор Иван Шишманов"
ул. "Васил Кънчев" от ул." Баба Вида" до ул. "Ангел войвода",
ул. "Баба Вида" от ул. "Васил Кънчев" до ул. "Ангел войвода"
ул. "Ангел войвода" от ул. "Златица" до ул. "Васил Кънчев".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сопот“ ъгъла с ул. „Васил Кънчев“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Музейна“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Музейна“,по ул. „3-ти май“ от ул. „Цветна градина“ до ул. „Пионерска“
ул. „Пионерска“ от ул. „3-ти май“ до ул. „5-ти ноември“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „3-ти май“ ъгъла с ул. „Музейна“.

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно