Къде спират водата в столицата?

07:05, 25 май 18 25 477 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Граф Игнатиев“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Алабин“ до ул. „Солунска“
ул. „Ангел Кънчев“ от ул. „Иван Денкоглу“ до ул. „Солунска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Гарибалди“.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Паисий“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Отец Паисий“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Паисий“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Днес), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Овче поле“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Овче поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средна гора“ ъгъла с бул. „Тодор Александров“.

Днес, във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Асен Игнатов“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:


По ул. „Перуника“ от ул. „ Генерал Гурко“ до ул. „Асен Инатов“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Перуника“ №18 .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама