Екстремни изненади на „Приключенски многобой - Ботевград 2018“ (СНИМКИ)

20:00, 27 май 18 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Добра новина за всички фенове на екстремните изживявания и времето прекарано сред красивата природа. След изключително успешното първо издание на отвореното събитие „Приключенски многобой - Ботевград 2017“ и тази година организаторите на иновативното мероприятие канят смели приключенци - жители и гости на Община Ботевград, да вземат участие в дългоочакваното продължение на атрактивния формат - „Приключенски многобой - Ботевград 2018“! Събитието ще се проведе на 9 юни (събота) на средновековна крепост „Боженишки Урвич”, край с. Боженица, Община Ботевград, Софийска област.

Сред предизвикателствата, очакващи желаещите да се включат в състезателната част, отново ще са: скално катерене и спускане по скални отвеси, проникване в пещера, задачи с ориентиране и логика, умения за стрелба с лък, решаване на приключенски задачи. Голямата изненада в тазгодишното издание на мероприятието е поредното незабравимо преживяване подготвено за участниците в многобоя – екстремно спускане по специално създаден въжен тролей.

Забавления и атракции ще очакват и по-лежерно настроените посетители на събитието. Активностите за тях ще се провеждат на намиращата се под крепостта „Урвишка поляна“ и включват арт и музикални изненади, различни тийм билдинг игри и развлечения. Достъпът до крепостта “Боженишки Урвич” ще остане свободен за всички и желаещите ще могат да се изкачат по алеята до хълма и да видят средновековен скален надпис, интересни скални феномени, скален параклис и удивителни панорамни гледки.

Входът за събитието е свободен, всички забавления и атракции са безплатни. Изпитанията от многобоя ще преминават с помощта на професионални инструктори и при взети всички мерки за безопасност. Подходящи са за възрастни и за деца над 12 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама