Учебни компании и стартъпи показват бизнес идеите си в предприемачески форум

09:10, 01 юни 18 25 683 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежкият бизнес форум „Изгряващи звезди” се провежда на 1 и 2 юни в НДК и София Тех Парк. Форумът събира на едно място над 350 ученици, студенти, преподаватели, представители на бизнеса и държавните институции, дипломати и медии.

Във формат на търговско изложение учебните компании и стартъпи представят на щанд своите бизнес идеи и продукти, които са разработвали и промотирали през цялата учебна година. Журита, състоящи се от представители на бизнеса и публичния сектор, задават въпроси и оценяват младежките екипи.

Десетото издание се провежда под патронажа на Министерството на Председателството на България на Съвета на ЕС. Заключителното събитие на програмите „Учебна компания“ и “JA Startup” на образователната организация JA България и се организира и провежда ежегодно от 2009 г. насам.

Двудневният формат на форума стартира на 1 юни в София тех парк, където ученическите екипи ще презентират на сцена и ще участват в т.нар. панелни интервюта. Търговското изложение на учебните стартъпи ще се проведе на 2 юни от 9.30 до 15 часа в НДК. Същия ден от 16 часа ще бъде и официалната церемония по награждаването на най-добрите младежки стартъпи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама