Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“, кв. „Център“ Триадица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Солунска“ от ул. „Княз Борис I“ до бул. „Витоша“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на кръстовището с бул. „Витоша“.

Днес, във връзка с ремонтни работи на ул. „Промишлена“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 38, вх. А и Б и бл. 27А
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 38.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брезина“, кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Березина“ от ул. „Калач“ до ул. „Арда“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Димитър Миленков“ от № 200 до № 300
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред № 202.

Днес, във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Народно хоро“ между ул. „Рождество“ и ул. „Иван Радоев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ на кръстовището с ул. „Арх. Франк Лойд Райт“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия“, кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Летоструй" от ул. "Витиня" до ул."Бесарабия"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ №69.

Днес, във връзка с диагностика на уличен водопровод отклонение на ул. „Коце Петров Бургов“, кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Коце Петров Бургов“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“
ул. „Леярска“ от ул. „Коце Петров Бургов“ до ул.  „Незабравка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коце Петров Бургов“ на ъгъла с ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“.

Днес, във връзка с подмяна на спирателни кранове  на ул. „Д-р Иван Стаменов“ и ул. „Генерал  Йосиф В. Гурко“, кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“, ул. „Просвета“, ул. „Беговица“, ул. „Татарски път“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Детска радост“ на ъгъла с ул. „Владимир Георгиев“.

Днес, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“, в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хотнишки водопад“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад“ на кръстовището с ул. „Душанци“.

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно