Енрике Иглесиас се завръща у нас за мега концерт

13:00, 12 юни 18 / Култура 25 968 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Без съмнение една от най-влиятелните фигури в съвременната поп музика – Енрике Иглесиас предизвиква фурор с всяка своя поява на родна сцена.  За радост на огромната си фенбаза у нас, латино звездата се завръща за голям концерт на 6 ноември в столичната Арена Армеец, цели две години след като предизвика екстаза на 15 000 човека и плени завинаги сърцата им.

Иглесиас идва у нас по покана на Продуцентска компания АРТ БГ и радио Energy, по повод 13-тия рожден ден на станция номер 1 за любима музика от 90-те до днес.
От последното си гостуване у нас Енрике издаде четири тотални хита -  Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации. На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове. Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура от 21 век.

През ноември Енрике ще гостува в София с актуалната си програма All The Hits Live, която, както си личи от заглавието,  ще взриви почитателите на модерния латино звук със 100% хитови композиции на певеца. И няма как да са други, защото всеки нов сингъл на изпълнителя се превръща в абсолютен бестселър.
Новото шоу All The Hits Live идва и с нова сценична продукция – по-богата сценография, включваща 500 квадратни метра LED стена, два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г.  намиращият се във върхова сценична форма певец  изнесе изключителна серия от напълно разпродадени концерти в цяла Западна Европа –с новата си продукция той премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.
Билети за шоуто All The Hits Live в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg от сряда, 13 юни на цени от 69 до 109 лв. и ВИП билети от 159 лв. Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лв отстъпка.  Организаторите съветват най-големите фенове да побързат да се сдобият с един от тях, тъй като за предния концерт на Енрике се разпродадоха само за 18 дни.
 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама