Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юри Венелин“, кв. „Център“ Средец се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
ул. „Юрий Венелин“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Цар Шишман“
ул. „Цар Шишман“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Ген. Гурко“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Шишман“ на ъгъла с ул. „Юрий Венелин“.

Днес, във връзка с подмяна на спирателен кран срещу бл. 6, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Букет“ между ул. „Народен герой“ и бул. „Никола Петков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Букет“ на ъгъла с  ул. 693.

Днес, във връзка с монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. „Кайгана“, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“
ул. „Съединение“, ул. „Дъб“, ул. „Къси дол“ и ул. „Акация“
ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“ и ул. „Крушите“
ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“, ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ № 97 до АМ „Тракия“ и м. Чикерица
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ на кръстовището с ул. „Простор“.

Днес, във връзка с ремонтни работи в ул. „Лунна папрат“, м. „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. „Лунна папрат“ от ул. „Прохлада“ до ул. „Еровете“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лунна папрат“ на кръстовището с ул. „Прохлада“.

Днес, във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. „Йорданка Филаретова“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. „Владайска“ от бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ до ул. „Георги Данчов Зографина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йорданка Филаретова“ на ъгъла с ул. „Владайска“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Никола Бонев“, гр. Бухово се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. "Васил Левски" от ул. „Сан Стефано" до бул. "Никола Бонев"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Левски“ срещу бл. 17.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ул. „Кокиче“, с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. "Димитър Стоичков" от ул. "Хубава Яна" до ул. "1-ви май"
ул. "Кокиче" и ул. "Старата чешма".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Стоичков“ на ъгъла на ул. „1-ви май“.

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно