Интензивни ремонти на водопреносната мрежа в София, вижте къде

07:05, 21 юни 18 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове зад бл. 33, жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Антонин Колар“, ул. „Феникс“ и бул. „Президент Линкълн“; ул. „Иван Хаджийски“ от ул. „Феникс“ до ул. „Промишлена“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Феникс“ ъгъла с ул. „Иван Хаджийски“.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Сливница“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Сливница“ от ул. „Отец Паисий“ до ул. „Опълченска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средна гора“ ъгъла с бул. „Сливница“.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Мърчаево. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на площада в селото.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могилата“, кв. „Витоша“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Чавдар Мутафов“ от бул. „Симеоновско шосе“ до ул. „Екатерина Ненчева“; ул. „Тодор Чипев“, ул. „Могилата“, ул. „Ради Радев“, ул. „Марин Тодоров“, ул.
„Димитър Яблански“ и ул. „Лиляна Паница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могилата“ ъгъла с ул. „Марин Тодоров". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водопроводни връзки на ул. „Каменица“, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Каменица“, ул. „Роза“, ул. „646-та“ ул. „Диамант“; ул. „Каменица“ между ул. „748-ма“ и ул. „Еделвайс“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каменица“ ъгъла с ул. „Роза“.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Г. М. Димитров“, жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Г.М.Димитров“ №1 ; ул. „Апостол Карамитев“ №2 и №2А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Г. М. Димитров “ ъгъла с ул. „Апостол Карамитев“.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кутлувица“, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Сливница“, ул. „Старата църква“, ул. „Връх Манчо“, ул. „Справедливост“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подкрепа“ ъгъла с ул. „Войводово“.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Аличо“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Витоша“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“; ул.“ Аличо“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методи“ до ул. „Хан Аспарух“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Аличо“ ъгъла с ул. „Витоша“.

На 21 юни 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Жътва“, вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул.“ Жътва“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Жътва“№19.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама