Започват записванията за екстремно спускане по въжен тролей в София

10:30, 23 юни 18 / Любопитно 25 506 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Спускане от 300 метров въжен тролей, който преминава над езерото в квартал Дружба в София е кулминацията в първия по рода си фестивал на алтернативния спорт и комуникации #NetWorkMe. Фестивалът, организиран от софийски телекомуникационен оператор, е част от програмата от събития на София 2018 - Европейска столица на спорта и ще се проведе на 6 и 7 юли край езерото в Дружба. 

Началото ще бъде дадено на от 17.00 часа от Петър Ризов, изпълнителен директор на NET 1, който първи ще прелети по екстремното съоръжение. След него на изживяването ще могат да се насладят представители на медии и гости.

Спусканията по уникалното съоръжение ще продължат и в съботния ден. Любителите на силните усещания ще имат възможността да предизвикат себе си, като заявят своето желание за участие с предварителна регистрация на адрес: https://goo.gl/ght7XS. Местата са ограничени, но в събота, 7 юли, с томбола ще бъдат изтеглени и допълнителни късметлии от присъстващите на фестивала.

Програмата на #NetWorkMe дава възможност за приятно изживяване на големи и малки в лятна София. Всички, решили да преживеят съботния ден край езерото в Дружба, ще имат възможност да се включат в интересни игри, томболи, научни класове и да се насладят на демонстрации на алтернативни начини на спорт и забавления, огнени танци и др. Популярният телевизионен водещ Ути Бъчваров ще води кулинарно шоу на открито и ще приготви собственоръчно „обяд с кауза“. Всеки закупил комбо менюто на майстор-готвача, автоматично ще допринесе за обновяването на парковата част в квартала – част от събраната сума ще бъде изразходвана за залесяване на пространството край езерото.

Участието в активностите на фестивала е безплатно. Програмата е подходяща за малки и големи. Единственото изискване е към желаещите да се спуснат по въжения тролей. Те трябва да са навършили 18 години.

Повече информация за програмата на #NetWorkMe можете да научите във Фейсбук събитието „NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации” тук:  https://www.facebook.com/events/414965122311673/

Фестивалът е част и от календара на първото издание на "Приключенски Екстрийм Тур". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама