Къде спират водата в столицата?

07:05, 11 юли 18 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Сашо Николов - Сладура“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сашо Николов - Сладура“ от ул. „Борис Руменов“ до ул. „Асен Йорданов“ и ул. „Аспарух Лешников“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сашо Николов - Сладура“ ъгъла с ул. „Аспарух Лешников“.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Проф. Димитър Михалчев“ местност „Секулица“ кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Проф. Димитър Михалчев“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Димитър Михалчев“ ъгъла с ул. „Прохладен път“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.
Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама