На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Добруджански край“, кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Йоаким Кърчовски“, ул. „Дамян Груев“, ул. „Йорданка Филаретова“,
ул. „Добруджански край“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добруджански край“ ъгъла с ул. „Георги Данчов - Зографина“.

На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гълъбец“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кутловица“ от ул. „Гълъбец“ до ул. „Юндола“
ул. „Гълъбец“ от бул. „Ситняково“ до ул. „Георги Пеячевич“
ул. „Добромирка“, бул. „Ситняково“ №19 и №21.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кутловица“ ъгъла с ул. „Гълъбец“.

На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лашова“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Сух Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий “ ъгъла с ул. „Лашова“.

На 12 юли 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доло“, кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Доло“ бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Доло“ пред входа на бивш стопански двор.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно