Днес, във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Житница“ кв. „Лагера“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Житница“ от ул. „Костенец“ до ул. „Владайска река“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ при бл. 255.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Родината“ от ул. „Татарски път“ до края в посока Запад, ул. „Ген. Гурко“ №1, №3
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Татарски път“ ъгъла с ул. „Родината“.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Петуния“ кв. „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петуния“ от ул. „Жасмин“ до ул. „Балчо Нейков“ и ул. „Балчо Нейков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петуния “ ъгъла с ул. „Грозден“.

Днес, във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Синьо лято“ кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Синьо лято“, ул. „Йоасаф Бдински“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синьо лято“ ъгъла с ул. „Йоасаф Бдински“.

Днес, във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Боянска“ местност „Парк Ботаническа градина“ община „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боянска“ от ул. „Невена Коканова“ до края на улицата
ул. 201
ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ от №34 до ул. „Боянска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Боянска“№28.

 

.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно