Министерски съвет ще разгледа мерки за задържане на децата в училищата

09:40, 18 юли 18 / Политика 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Координационното звено, отговарящо за задържане на децата в образователната система, ще проведе заседание в Министерския съвет. В него ще участват заместник-министър председателя Томислав Дончев, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, министърът на вътрешните работи Валентин Радев, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, както и представители на регионални структури на МОН, МТСП, МВР, областни управители, кметове и социални партньори. 

По време на срещата ще бъде представен напредъкът в работата на екипите по обхват в страната. Премиерът Бойко Борисов е поканен да участва в заседанието на Координационното звено.

По време на редовното си заседание днес правителството ще обсъди Национална стратегия за намаляване на риска от бедствия 2018-2030 г, както и Доклад за равнопоставеността на жените и мъжете в България за 2017 г.

В дневният ред на управляващите е и разглеждане на инвестиционен разход за придобиване на нов подвижен състав за нуждите на БДЖ.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама