На 06 август 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Голаш“, жк.„Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Голаш“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Голаш“ ъгъла с ул. „Кочани“.

На 06 август  2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Нешо Бончев“ , кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Лястовица“ до ул. „Планинско цвете“ 
по ул. „Петър Борисов Величков“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“
по ул. „Кирил Пърличев“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Мелодия“
по ул.“ Копринарска“ от ул. „Нешо Бончев“ до ул. „Гено Киров“
по ул. „Гено Киров“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Съзнание“
ул. „Разлог“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа Българска армия“ ъгъла с ул. „Нешо Бончев“.

На 06 август  2018 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Даскал Стоян Попандреев“, кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Ралевица“ от ул. „Кумата“ до ул. „Даскал Стоян Попандреев“ 
по ул. „Даскал Стоян Попандреев“ от ул. „Кумата“ до ул. „Бояна парк“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица“ ъгъла с ул. „Даскал Стоян Попандреев “.

На 06 август 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант  на ул. „Саранци“, кв.„Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Саранци“ от ул. „Летоструй“ до ул. „Източна тангента“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Саранци“ ъгъла с ул. „Летоструй“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно