Къде спират водата в столицата?

07:15, 07 авг 18 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Могила“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Могила“, ул. „Васил Левски“, ул. „Св. Спас“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Могила “ ъгъла с ул. „Обретеница“.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“, жк. „Левски“ В , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Летоструй“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ ъгъла с ул. „Поп Грую“.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“, жк. „Дианабад“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Тинтява“ от ул. „Трепетлика“ до ул. „Жетварка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тинтява“ ъгъла с ул. „Жетварка“.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Илия Йосифов“, вилна зона „Бояна“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Подграмада“ от ул.732-ра  до  ул. „Радецки",
по ул. „Радецки" от  ул. „Кумата"  до  ул. „Радецки" №13, ул. „Проф.Илия Йосифов", ул. „Пролет"
по ул. „732-ра" от  ул. „Подграмада"  до Боянските гробища.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пролет“ ъгъла с ул. „Подграмада“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама