• Снимка: Pixabay

Днес, във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 742, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Люлински поток“ от ул. „Войнишко въстание“ до ул. „742“
по ул. „742“ от ул. „Люлински поток“ до ул. „Маджарица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлински поток“ ъгъла с ул. 742.

Днес, във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Велинов“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Азмаците“, ул. „Невен“, ул. „Шишивар“, ул. „Черковна“, ул. „Самоковски път“, ул. „Ридо“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий “ ъгъла с ул. „Горник“.

Във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Едуард Генов“, жк. „Малинова долина“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Симеоновско шосе“ №89В,№91А, №91, №89А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Едуард Генов“.

Днес, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“, жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Българска морава“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Тодор Александров “ ъгъла с ул. „Българска морава“.

 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно