Къде спират водата в столицата?

07:15, 09 авг 18 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 9-ти август от 09.00 до 21.00 часа без вода ще са в кв. "Полигона" в района - бул. "Цариградско шосе" от ул. "Акад. Петър Мутафчиев", ул." Петър Протич", ул." Михаил Тенев", ул."Боян Дамянов", зала Арена Армеец, плувен басейн ЦСКА, хотел на ЦСКА, зеленчукова борса "Къро", "Тех Парк", бензиностанция "Газпром" и "Ромпетрол" на бул. "Проф. Цветан Лазаров" до борса "Къро".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Петър Протич" до бл. 7.

Прекъсване на водоснабдяването ще има в района на ул. "Качаник" от ул. "Цар Симеон" до ул. "Цар Иван Александър".

Спиране на водоподаването от 09.30 до 18.30 часа се налага и за живеещите на ул. "Народно хоро" - от ул. "Рождество" до ул. "Буземска"

От 09.00 до 19.00 часа в кв."Васил Левски" временно ще са без вода на ул. "Проф. Антон Митов" - от ул. "Григорий Цамблак" до ул. "Д-р Иван Селимински".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Иван Гарванов", кв. "Факултета" , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Ришки проход" до ул. "Дръстър".

Вода няма да има и в кв. "Горубляне" от 09.00 до 19.30 часа в района на ул. "5-ти ноември", ул. "Пионерска", ул. "Царичина поляна".

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството /www.sofiyskavoda.bg/ дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама