В петък, във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бай Михал“, жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Бай Михал“, ул. 632, ул. 633, по ул. „Вихрен“ от ул. „Ген. Александър В. Суворов“ до бул.“Братя Бъкстон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Бай Михал“ ъгъла с ул. „Вихрен“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

На 10-ти август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“, Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Братя Миладинови“ от ул. „Цар Симеон“ до ул.“Иларион Макриополски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Братя Миладинови“.

Без вода от 09:00 до 21:00 часа ще са и на ул. „Павел Красов“, кв. „Горубляне“. Засегнати ще са живушите по ул. „Павел Красов“ от ул. „Гродно“ до бул.“Цариградско шосе“ и бул. „Цариградско шосе“ от №349 до №359.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Павел Красов“№2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно