„Национална компания индустриални зони“ отдава под наем автосервиз в центъра на София

15:45, 17 авг 18 25 1262 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Национална компания индустриални зони“(НКИЗ) отдава под наем  за срок от две години автосервиз, разположен на територията на столичния квартал „Сердика“ в центъра на София. Имотът се състои от земя и сгради с обща площ 500 кв.м. Намира се на ул. „Охридско езеро“ № 3 и е собственост на НКИЗ.  

Обектът, който се отдава под наем, се състои от основна производствена сграда, навес и склад за резервни части. Основната сграда на сервиза има масивна конструкция със застроена площ 144 кв. м, разгъната застроена площ 224 кв. м и застроен обем от 792 куб. м. Състои се от работно хале, офисно помещение, склад, баня и тоалетна.

Навесът е метална конструкция със застроена площ от 50 кв. м. Складът за резервни части има застроена площ около 30 кв. м. Сградите се намират в урегулиран поземлен имот /УПИ/ - ХII /дванадесет/, квартал 28 /двадесет и осем/, по плана на ул.”Охридско езеро” № 3 , местност „НПЗ Средец”, гр. София.

Автосервизът ще бъде отдаден под наем с конкурс за срок от 2 години. Началнaта ценa е 2 350 лева, без ДДС. В конкурса могат да участват само онези кандидати, които ще използват наетия имот според предназначението му за автосервиз.

Заинтересованите кандидати за участие в конкурса могат да получат подробна информация за него, както и да придобият конкурсната документация в офиса на НКИЗ на адрес: гр. София, ул. „Ангел Кънчев” № 1, ет. 4, всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа или да пишат до НКИЗ на електронен адрес: [email protected].

Заявлението и документите за участие се подават най-късно до 16.00 часа на 31.08.2018 г. от участника или от упълномощено от него лице (с изрично писмено пълномощно с нотариална заверка на подписа).

Оглед на имота може да бъде извършен на място, всеки работен ден, за сметка и по преценка на участниците.

За оглед на имота участниците могат да се обръщат към Виолета Трендафилова на тел. 02/8 902 902, 0884 901 230.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама