"Локо" (Пловдив) определи цените на билетите и картите за новия сезон

15:11, 20 юни 15 / Спорт 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на "Локомотив" (Пловдив) определи цените на входните билети и абонаментните карти за новия сезон 2015/2016 година. Пропуските важат за всички официални срещи на представителния отбор, а продажбата започва на 29 юни, съобщиха от клуба.

Цената на билетите за ложата на централната трибуна тази година ще е 20 лева, място на централната трибуна излиза 12 лева, а на трибуна "Спортклуб" – 7 лева. Билетите за деца над 13 години и пенсионери ще са по 3 лева.

ВИП картите ще са на цена 2000 лева и включват в себе си паркинг пред административната сграда, кетъринг и други екстри. Бизнес картата е на цена от 300 лева, карта за централна трибуна с фиксирано място излиза 200 лева, за централната трибуна цената е 150 лева, а за трибуна "Спортклуб" – 100 лева. Картата за пенсионери и деца над 13 години е на 40 лева.

Ръководството клуба пуска в продажба и карти за паркинг на автомобил, които ще важат през целия сезон, включително и за дните, когато няма мачове.

Цените са както следва: карта за паркинг в централна част – 150 лева и карта за паркинг в района на комплекса – 50 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама