Пловдивчани се борят за приза "Майстор на обектива"

07:39, 22 юни 15 / Любопитно 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионалният етнографски музей в Пловдив кани пловдивчани да вземат участие в станалия вече традиционен фотоконкурс "Улови занаята", който тази година се провежда под мотото: "Майстор на обектива", съобщиха организаторите.

За втора поредна година по време на IX-тото издание на Седмицата на традиционните занаяти от 22 до 28 юни 2015 г. най-смелите фотографи ще се борят за приза "Майстор на обектива" в двора на музея.

Фотографите ще могат да снимат майсторите, техните сръчни ръце, колоритът на шевиците, шарките на дървото, светлосенките на медта и изобщо очарованието на всяко едно изделие. С майсторлък те трябва да уловят майсторството на занаятчиите в кадър, който да спечели фотопленера, заслужено признание и хубава награда.

Компетентно жури ще определи фотографиите, които ще участват в представителна изложба. За първите три места са предвидени награди, които ще бъдат връчени на 29 юни 2015 г. от 12.00 ч. в двора на Етнографския музей.

Можете да изпращате вашите фотографии на email: [email protected], както и разпечатани в размер 15/20 см. на място в музея, до 28 юни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама