170 предприятия участват в четвърто поред виртуално изложение

07:46, 22 юни 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четвърто по ред онлайн изложение се провежда до 30 юни по проект „Електронни панаири и мрежова търговия“, информираха от Търговско промишлената палата в Търговище, която представлява България в партньорските инициативи.

“Internationale-EXPO 2015” домакинства над 170 предприятия, предлагащи продукти от 3 основни категории: строителни материали, технологии и оборудване в селското стопанство и хранително вкусовата промишленост и храни и напитки.

Онлайн събитието е се организира от Института за изследване на изложения, Гърция с участието на партньорския консорциум от Черноморски басейн, в който участват България, Грузия, Молдова и Турция. Изложението е безплатно и цели повишаване на европейските и международни търговски и бизнес връзки на предприятията.

"Благодарение на технологията на платформата  можете да посетите нашата виртуална изложбена зала в интернет директно от вашия компютър. Имате възможност се разходите около виртуалните щандове на фирмите и да разгледате техните продукти и услуги. Може да размените бизнес информация, да комуникирате с чат или видео" обясниха от Търговско промишлената палата в Търговище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама