Руслан Мъйнов и Левон Манукян представят руски шлагери в Бургас

09:46, 22 юни 15 / Култура 25 396 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Руслан Мъйнов ще представи Проектът „И пак Любими руски песни“ на Руслан Мъйнов под съпровода на симфоничен оркестър с диригент Левон Манукян пристига в Бургас. Събитието е на 14 юли в Летния театър, съобщиха организаторите.

Репертоарът се състои от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси, представени в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Харизмата на Руслан Мъйнов и неговия екип, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция.

„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие.

Симфонични оркестрации са дело на бургазлиите Левон Манукян и Георги Милтиядов под съпровода на класически оркестър.

В двучасовата концертна програма са включени цигански романси, добили световна популярност – „Очи чeрные”,  „От зари до зари”, „ Нане цоха”, „Андрю вердан”, „Парамела”, и др. Песни от филми на голямото руско кино – „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари” и др., както песните „Смуглянка”, „Ваше благородие” и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама