Фикрет Индже прикани бизнесмени от Югоизточна Европа да инвестират у нас

11:15, 22 юни 15 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Управителния съвет на Североизточната българо-турска търговско-индустриална камара Фикрет Индже  и изпълнителният директор на Камарата Венцислав Венков участваха в Икономическия форум за Югоизточна Европа, който се проведе в София в края на миналата седмица, съобщиха от българо-турската камара.

Като един от основните докладчици на кръгла маса “Инвестиционен климат и възможности за инвестиции в Югоизточна Европа”, Фикрет Индже представил опита на “Алкомет” като една от проспериращите компании в България.

По думите му финансовата стабилност в България е главна предпоставка за успешна инвестиция. „България е едно много добро място да вложите парите си. Тук ще срещнете трудолюбиви и отзивчиви хора. На това един външен инвеститор трябва да отговори с добронамереност, честност и коректност. Тогава нещата се получават и аз и моята компания, а и много други бизнесмени сме пример за това“, акцентира в словото си пред участниците в кръглата маса Фикрет Индже.

Форумът се проведе под егидата на министъра на икономиката Божидар Лукарски. В него се включиха над 600 участници от 12 страни. В рамките на събитието в столицата пристигнаха 12 министри на икономиката от Югоизточна Европа, както и много представители на бизнеса от региона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама