Пиян побойник скочи на полицаи, авер му помага

11:30, 22 юни 15 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хулигански инцидент, гарниран с много алкохол, е възникнал в сунгурларското село Терзийско, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

21-годишният местен жител Красимир Илиев нанесъл побой на свой 36-годишен съселянин. Това се случило, докато биячът гостувал на друг свой съселянин – 67-годишния Стоян Тодоров.

На място пристигнали полицаи. Те заварили 21-годишния побойник във видимо нетрезво състояние, като той отказал да се подчини на техните разпореждания и започнал да им отправя обидни думи и заплахи. При задържането му Илиев оказал яростна съпротива, изразяваща се в дърпане и блъскане на служителите, което наложило те да го закопчаят с белезници. Младежът продължил да беснее, като при отвеждането му в полицейския автомобил започнал да рита по една от вратите и стъклото на колата.

В екшъна се включил и домакинът на пияния вандал – Стоян Тодоров, който също бил прекалил с алкохола. По време на задържането на приятеля си той започнал да отправя обидни думи и  заплахи към полицаите, като направил опит да попречи на униформените да извършат задържането.

Красимир Илиев и Стоян Тодоров са задържани за срок до 24 ч., като спрямо двамата са образувани бързи полицейски производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама