Две катастрофи, една след друга, са станали на пътя Русе- Бяла

12:00, 22 юни 15 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредни произшествия са станали на пътя Русе- Бяла. Те са били снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР. В неделната вечер две катастрофи са станали една след друга на главния път Русе- Бяла. Вчера, около 17:40 часа е подаден сигнал за възникнала катастрофа на главен път І-5 / на 11 км /, малко след разклона за село Пиргово.

При пристигане на място се установява, че водачът И.Н. /38 г./ на лек автомобил "Ауди" А4, при избиране скоростта на движение не се съобразява с радиуса на ляв завой, както и с мокрото пътно платно, губи контрол над колата, напуска пътното платно, плъзгайки се по крайпътната мантинела и отскачайки от нея пада по таван в непосредствена близост до изграденото жп трасе.

Водачът е бил излязъл сам от автомобила. От удара той е пострадал с натъртване на левия крак, лявото рамо и главата, без опасност за живота. Прегледан е от екип на ЦСМП. Екипът на пожарната, от Първа РСПБЗН в Русе, е обезопасил мястото на възникналия инцидент. Произшествието е изяснявано от екип на сектор “Пътна полиция”.

Изяснено било още, че малко след като "Ауди"-то е напуснало пътното платно, в същия участък около 17:45 часа е възникнала и катастрофа с нанесени материални щети по други два леки автомобила “Фолксваген Джета” и “Фолксваген Пасат”, и леко пострадало дете.

Катастрофата е възникнала, вследствие на неспазване на нужната дистанция от водача И.Р. /38 г./, при което блъска колата пред него, причинявайки катастрофа с един леко ранен. Пострадало е 14-годишно момче, което което се е возело отзад вдясно /в колата на И.Р./. Детето е получило охлузване в областта на гърдите и уплаха. След преглед в МБАЛ е освободено за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама