Хероин и канабис иззе полицията при спец операция

12:14, 22 юни 15 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хероин и канабис иззеха служители на полицейските управления в П. Тръмбеш, Павликени и В. Търново, съобщава бюлетинът на Областната дирекция на полицията. 

В петък при провеждане на специализирана полицейска операция  служители на полицейското управление в П. Тръмбеш са извършили проверка на лек автомобил "Фиат Браво", управляван от 29-годишния В. Н. от Русе. В хода на проверката е установено, че на различни места във возилото и вещите на водача се провозват наркотични вещества.

При извършена проверка са иззети около 2 гр. хероин и още толкова марихуана. По случая е започнато бързо производство. Същият ден в Павликени е извършена проверка на две момчета на 16 и 17 години от с. Димча и Павликени.

В тях униформените са намерили и иззели общо 2 гр. тревиста маса, която при полеви наркотест реагирала на канабис. По двата случая са започнати бързи производства. При извършени проверки в два имота - в Павликени, обитаван от 20-годишния Т. Д. и в Килифарево, обитаван от Р. В. са установени и иззети 1 гр. хероин, 16 гр. канабис и 14 растения, чийто листа също реагирали на канабис.

Двамата са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.  По двата случая в съответните полицейски управления са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама