Хванаха апаш докато краде от къща в село Разбойна

12:14, 22 юни 15 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
31-годишният Д.Д. от новопазарското село Стоян Михайловски е задържан на 20 юни около 15. 10 ч.  в с. Разбойна, съобщиха от ОД на МВР. Апашът е спипан в дома на 59-годишен мъж в момента на извършване на кражба на машинка за подстригване, радиокасетофон и други вещи.

Младият мъж е известен на полицията с множество извършени от него каржби, нееднократно е осъждан, изтърпявал е ефективна присъда в място за лишаване от свобода.

Към момента той е с наложена мярка за неотклонение „Домашен арест” на Районен съд-Девня. След задържането му в резултат на проведени в Районното управление в Търговище оперативно-издирвателни е установено, че Д.Д. е извършител и на още няколко кражби.

От дома на 61-годишна жена от Търговище, той задигнал на 31 май 9 грама златни, 15 грама сребърни накити и сумата от 1000 лв. Деянието е извършено на 31 май, като в жилището е проникнато през незаключени входни врати. Мъжът е откраднал и 7 грама златни накити и хранителни продукти от дома на 68-годишен мъж от Търговище, съобщиха от полицията.

След изтичане срока на 24-часовото задържане на Д.Д. в РУ-Търговище, с постановление на прокурор е взета мярка за неотклонение “Задържане за срок до 72 часа”.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама