Кметът на Ботевград: Бях извикан на разпит, всичко около имотите е „по закон“

13:08, 22 юни 15 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
“Бях извикан на разпит по една прокурорска преписка, свързана с клевети и лъжи на една шепа общински съветници от общинския съвет Ботевград, нищо повече“, коментира Георги Георгиев в прокуратурата, цитиран от БГНЕС.

По-рано днес Георги Георгиев беше доведен принудително в прокуратурата.

По думите му всичко около общинските имоти „си е по закон“. „Но понеже всичките тия неща са пресъздадени от лъжци и клеветници не така както трябва, затова трябваше допълнително да обясня някои неща в прокуратурата. Обясних ги и както виждате – нито имам белезници, нито съм арестуван", каза той.

Тай обобщи, че атаката от няколко общински съветници идва заради страха, че той отново ще се яви на избори. Предположи, че с участието си във вота, шансовете на негови опоненти остават малки за спечелване на поста.

На въпрос за оттеглената от ГЕРБ и лично от премиера Бойко Борисов подкрепа за него Георгиев каза: „ "Г-н Борисов?! Аз съм много малък да говоря за г-н Борисов. Господин Борисов е премиер на България, г-н Борисов е председател на сериозна политическа организация, той има правото да говори много неща. Това е тяхно виждане, но ако чакате да кажа нещо лошо за премиера Борисов – грешите. Няма да кажа нито за премиера Борисов, нито за политическа организация ГЕРБ“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама