ДПС издига кандидат за кмет на Шумен

13:43, 22 юни 15 / Политика 25 481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Движението за права и свободи ще издигне свои кандидатури за кметове във всички общини на областта, включително и в Шумен. Това каза областният лидер на движението Нуридин Исмаил.

Исмаил допълни, че на заседание на Централния съвет на ДПС в края на миналата седмица са били обсъждани подхода на движението за местните избори и критериите за номиниране на кандидати за кметове.

“Ще заложим на авторитетни, познаваеми, комуникативни личности, такива, които имат умения за работа в екип и са съпричастни с идеите на ДПС”, каза Нуридин Исмаил.

“За Шумен ще издигнем самостоятелна кандидатура за кмет на първи тур. Не се надяваме да спечелим, но това ще ни даде възможност за по-добро представяне и обединение на нашите избиратели”, добави Исмаил.

Областният лидер на ДПС допълни, че е рано да се казват имена.

В петък предстои заседание на областния съвет на ДПС в Шумен на който ще бъдат утвърдени графиците за провеждане на общински разширени събрания. Тези събрания ще дадат предложения за кметове и общински съветници. Кандидатурите ще бъдат разглеждани след това на областен съвет на движението, а по-късно утвърдени и от централното ръководство на Движението за права и свободи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама