Тийнейджър е в болница след побой в Морската градина

15:06, 22 юни 15 25 254 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Непълнолетно момче е пострадало сериозно след нанесен побой в Морската градина. Инцидентът е станал в около 05:00 часа сутринта на 21 юни, в централната част на парка.

Тийнеджърът бил в компанията на двама приятели, когато към тях се приближил непознат мъж. След разменени реплики, се стигнало до бой. Пострадалият получил силен удар, при което се е строполил върху намиращи се в непосредствена близост стълби. При падането той е получил комоцио и черепно-мозъчна травма. Насилникът успял да избяга, а приятелите на момчето се обадили на Спешна медицинска помощ и на полицията.

Младежът веднага е откаран в интензивното отделение на МБАЛ „Св. Анна” в безсъзнание, с опасност за живота, уточниха от ОД на МВР във Варна за Topnovini.bg . Едва днес е дошъл в съзнание и малко по-късно ще бъде разпитан.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител под надзора на Варненската районна прокуратура. От полицията отказаха да дадат повече подробности за самоличността на тийнейджъра и неговите приятели.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама