Пиян норвежец вилня на Златни пясъци, глобиха го

15:24, 22 юни 15 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
36-годишен норвежки турист е задържан за 24 часа за непристойни действия в курорта „Златни пясъци”, съобщиха от полицията. Мъжът отправял обиди и нецензурни думи и безпричинно започнал да рита и блъска поставените пред два павилиона рекламни манекени.

Случката се разиграла в събота, 20-ти юни, на една от централните алеи. Норвежецът дръпнал и накъсал бродерии и плетива от търговска маса на открито, като под влияние на употребения алкохол паднал и съборил продавачката върху кашон с плетени терлици.

Мъжът крещял на висок глас и се държал неадекватно пред множество чуждестранни и български туристи, уточниха от Районния съд във Варна. След подаден сигнал тел.112 на място пристигнали медицински и полицейски екип, които отвели 36-год. норвежки турист.

В съдебната зала Б. Шол заяви, че има само откъслечни спомени от мястото на инцидента и пристигналата линейка.Той изрази съжаление за постъпката си и готовност да компенсира евентуално нанесените щети на продавачките в двата обекта.

След като Районният съд прие, че има основания да наложи административно наказание на нарушителя, норвежецът се размина с 300 лева глоба, която подлежи на обжалване в 24-часов срок пред Варненския окръжен съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама