Спасители-автокранисти и шофьори търсят РД "Пожарна безопасност и защита на населението" в Русе

16:31, 22 юни 15 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обявен е конкурс за назначаване на държавна служба в МВР в Главна дирекция ,,Пожарна безопасност и защита на населението” - РДПБЗН-Русе за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка. Това съобщиха от ОД на МВР в Русе днес.

Вакантните длъжности са - две за спасител/водач на подемно-транспортни машини (автокранист), пет за спасител/водач на самоходна техника и четири за спасител/шофьор на автобус.

Кандидатите за участие трябва да отговарят на определените изисквания, посочени в заповедта за конкурса. По-специфични изисквания има относно притежаване на свидетелство за управление на МПС - категория С, кандидатите да не са лишавани от право да управляват моторно превозно средство за нарушение на Закона за движението по пътищата - за водач на подемно-транспортни машини и водач на самоходна техника; категория Д, да не са лишавани от право да управляват моторно превозно средство за нарушение на Закона за движението по пътищата - за шофьор на автобус; свидетелство за правоспособност категория „Твк-м” или „Твк-з”, или „Твк-г”, или свидетелство за правоспособност за машинисти на пътностроителни машини – за водач на самоходна техника; свидетелство за правоспособност “Машинист на кранове, стрелови тип, монтирани на автомобили или на самоходни или несамоходни шасита”– за водач на подемно-транспортни машини.

Професионалният опит ще е предимство при кандидатстването, информират още органите на реда.

Повече информация за конкурса можете да намерите на сайта на МВР.

Документи се приемат до 30.06.2015 г., всеки делничен ден, от 09:00 до 12:00 часа, в приемната, намираща се до входа в сградата на ОДМВР – Русе, на бул. “Ген.Скобелев” 49.

Телефон за информация 082/ 882 441.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама