Рекорден брой посетители на дизайнерски фестивал в Пловдив

16:51, 22 юни 15 / Култура 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рекорден брой посетители събира международният фестивал за дизайн и визуална култура One Design Week, който се провежда в Пловдив от 19 и 28 юни, съобщават организаторите.

Само за три дни над 5000 почитатели на съвременния дизайн са видели 30-те локации на фестивала, както и мащабната интерактивна 3D инсталация Cnnctr ("Конектор") върху фасадата на бившия Партиен дом.

В програмата предстоят още много разнообразни и интересни събития: професионален форум на 27 юни в Дома на културата "Борис Христов", в който ще вземат участие световноизвестни имена от международната дизайн сцена; презентации; практически лекции; дизайн работилници; прожекции; дискусии; детска програма; дизайн базар с над 40 участници от цяла България и мн. др.

Една от най-ярките звезди на нюйорската клубна сцена - Nomi Ruiz, идва в Пловдив специално за финалното парти на 26 юни в Държавна опера - Пловдив (пл. "Централен" 1). Вокалистката на групите Hercules & Love Affair и Jessica ще свири за първи път у нас. Началото е в 22:30 часа, а входът е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама