Бареков зове: Премиерът да провери топлофикациите на Ковачки

18:13, 22 юни 15 / Политика 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Премиерът Бойко Борисов да направи една голяма ревизия на фирмите на Христо Ковачки, призова от ефира на bTV евродепутатът и лидер на “България без цензура” Николай Бареков. “Най-скъпият ток, след американските марици, е от топлофикациите на Ковачки”, заяви той.

Бареков го обвини още, че “си е купил член на КЕВР - Георги Златев”, който е бил служител на Ковачки. Според евродепутата именно заради Ковачки сега токът поскъпвал. Както и заради реформаторите, “които подкрепят ВЕИ”.

Евродепутатът коментира и данните на Сметната палата, че е най-богатият български политик. “Моята политическа кариера е кратка, но забележителна. Парите са ми направени преди да стана политик, те са ми от мениджърски договори”, твърди той.

В коментар за ситуацията в столичния квартал “Орландовци” и обвиненията, че именно Бареков помага за разпалването на етническото напрежение чрез подставени лица, евродепутатът отрече. “Това лице е едно дете, което съм прибрал от Велико Търново, от години се грижа за него, на заплата е в партията. Симон Милков е чиста душа. Не съм го пратил, той е бил с танцьори”, каза Бареков.

И заяви, че в сряда ще направи изказване по темата с ромския въпрос от трибуната на Европейския парламент.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама