Бургазлия се сби с автомонтьор, троши с тухла дома му

10:51, 23 юни 15 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гневен бургазлия се нахвърли върху автомонтьор, защото не бил доволен от ремонта на автомобила му, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 18.40 часа снощи в Четвърто Районно управление е получено съобщение за инцидент на ул. „Каваци” №51 в Бургас, при който 28-годишният Бойчо Бояджиев, живеещ на адреса, който бил във видимо нетрезво състояние, е ударен от 30-годишния Филип Атанасов от Горно Езерово. По същото време е получен и сигнал за начупени стъкла, входна и интериорна врата в дома на 48-годишния баща на Филип Атанасов, разположен на ул. „Явор” в бургаския квартал.

Полицаите провели разследване и установили, че по-рано през деня Бойчо Бояджиев оставил лек автомобил „Опел Кадет” за ремонт при Филип Атанасов. 28-годишният бургазлия обаче останал недоволен от резултата и предизвикал скандал, при който напсувал автомонтьора. Вторият не му останал длъжен и го ударил в областта на лицето.

Бояджиев не се примирил. Той употребил алкохол и около 18.40 ч. се върнал пред дома на Атанасов и с тухла счупил стъклата на входната врата на къщата и интериорна врата в една от стаите, както и други четири стъкла.

Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама