Две жени са загиналите при тежката катастрофа край Дъбово

14:29, 23 юни 15 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две жени са загиналите при тежката катастрофа, която стана тази сутрин на подбалканския път от София за Бургас, информираха от КАТ Пътна полиция.

Едната е водачката на „Опел Вектра” на 37 години от град Николаево, а другата е 33-годишна жена от Варна, пътувала в „Мерцедеса” причинил катастрофата.

Трагедията се разиграла в 8.40 часа край село Дъбово. Лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация навлиза в насрещното платно и се удря в товарен автомобил „Мерцедес”. Оттам отскача и се удря в пътуващия след ТИР-а лек автомобил „Опел Астра”, отскача и от него и се удра в третия автомобил „Опел Вектра”. Предполага се, че водачът на „Мерцедеса” е заспал.

Освен загиналите две жени, при тройния сблъсък са ранени две деца, мъж и две жени, които ас откарани в Старозагорската болница.

„Няма опасност за живота на ранените при катастрофата край Дъбово”,  съобщи д-р Живко Желязков от УМБАЛ „Проф. Стоян Киркович” в Стара Загора. Най-тежко пострадалото момиче на пет години е оперирано заради разкъсан черен дроб и кръв в корема. В момента е стабилно, няма опасност за живота му.

В болницата са настанени още двегодишно момченце с мозъчно сътресение, две жени и един мъж с черепно- мозъчни травми. Едната жена е и със счупен крак.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама