Студенти по артмениджмънт и PR на арторганизации с публична защита на дипломни работи в Пловдив

08:10, 26 юни 15 / Култура 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Студентите от магистърските специалности "Артмениджмънт" и "PR на арторганизации"правят публична защита на дипломните си работи днес от 9 часа в салона на театър "Хенд", съобщиха от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) в Пловдив.

Събитието е под мотото "Палитра от музика, танц, театър и мода - споделяме, обичаме и вярваме в смисъла, силата и красотата на изкуството". По традиция дипломирането на бъдещите мениджъри и пиари на арторганизации преминава в защита на разработките пред научно жури и е обединено в спектакъл с полифонично художествено послание.

Тази година се дипломира десетият курс от магистратурата "Артмениджмънт" и петият от "PR на арторганизации", припомнят от АМТИИ. През двете специалности са преминали редица изявени български творци, настоящи ръководители на драматични и куклени театри, опери, симфонични оркестри, модератори на международни танцови и театрални фестивали.

С тези магистратури АМТИИ се превърна в национален център за изучаване на артмениджмънта, а Пловдив с неповторимата си атмосфера допринася за изграждането на специалисти, които да продължат по модерен и професионален начин утвърждаването на изкуството като национална кауза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама