Панов: Не съм се крил. Хората, които дават пари за черен пиар и листовки по-добре да направят една площадка с тези пари

13:27, 26 юни 15 / Политика 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По време на откриването на Петата лятна детска полицейска академия в село Шемшево кметът на Община Велико Търново Даниел Панов заяви, че вчера по време на общинската сесия е бил в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, за да подпиша анекс към договор, с който се получават допълнително 2,5 млн. лв.

"С тези пари ще бъдат обновени пет обекта от обществената инфраструктура, които са отдавна чакани от всички наши съграждани. С тях ще се реконструират паркове, ще се изградят автоматични поливни системи, ще се изградят детски и спортни площадки, ще се благоустроят междублокови пространства, ще бъде ремонтирано пространството пред Дворец на културата и спорта „Васил Левски”.

На критиците си бих искал да кажа, че не съм се крил. Не го правя, нямам нито причини, нито намерение да го правя. Просто има важни неща за града и общината, които успях да свърша”, каза Даниел Панов.

„Нека, хората, които плащат за черен пи ар и печатат партизански листовки да инвестират тези пари в нещо смислено - да построят парк, детска или спортна площадка. Така има по-голяма вероятност да спечелят доверието на гражданите на общината.

Могат да спечелят ако работят върху своят позитивен имидж, а не върху усилията да свалят моят рейтинг”, каза Даниел Панов по повод нападките на БСП във вчерашната редовна сесия на Общунския съвет във Велико Търново, когато социалистите казаха, че кмета се крие и бяга от отговорите на важни въпроси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама