Избират фирма за ремонт на улици и междуселски пътища в община Исперих

08:59, 28 юни 15 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Процедура за избор на фирма-изпълнител за основен ремонт на улици в населени места и ІV- класна пътна мрежа на територията на общината Исперих обяви общинската администрация. Общинската поръчка е с два подобекта: Основен ремонт на ул. „Иван Вазов” – с. Китанчево; ул. „Волга” – с. Тодорово; ул. „Добруджа” – с. Печеница; ул. „Струма” – с. Подайва; ул. „Дунав” – с. Белинци; ул. „Урал” – с. Духовец  и подобект 2: Основен ремонт на ІV- класна пътна мрежа с. Свещари – с. Вазово.

Дейностите включват преасфалтиране на участъците с предварително технологично подравняване и изравнителен пласт от неплътен асфалтобетон - запазва се съществуващия габарит. Предвижда се хоризонтална маркировка, технологично подравняване на съществуващата настилка, включително изкопаване, натоварване, транспортиране на определено разстояние.

Стойността на поръчката е 341 083 лева без ДДС. Тя се финансира със средства от републиканския бюджет. Ремонтните дейности трябва да приключат в срок от 60 дни след подписване на договора с фирмата-изпълнител.

Срокът за подаване на оферти за участие е до 23 юли, а отварянето на документацията е на следващия ден от 8.30 в заседателната зала на Общината.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама