Редовната си сесия ще проведе Общинският съвет в Разград

06:47, 30 юни 15 / Политика 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Редовната си сесия ще проведе Общинският съвет в Разград. Заседанието започва от 13.30 часа на 11 етаж в сградата на общината.

 В дневния ред са включени 24 докладни. Съветниците ще обсъдят и приемат извършените корекции по бюджета на община Разград през първото тримесечие на 2015 г. и изменение на бюджета на общината за 2015г.

Местният парламент ще одобри и годишния доклад за наблюдението на изпълнението на общинския план за развитие на община Разград 2014 – 2020г. за 2014г.

Предстои съветниците да гласуват и докладни за отдаване под аренда на земеделски земи за създаване на трайни насаждения, чрез провеждане на публично оповестен конкурс, както и промени на маршрутни разписания на автобусните линии от общинската транспортна схема.

На заседанието си Общинският съвет ще приеме и План за действие на община Разград в изпълнение на Областната стратегия за интегриране на български граждани от ромски произход и други граждани в уязвимо социално положение, живеещи в сходна на ромите ситуация (2015-2017).

Сред докладните записки, които ще разгледа местният парламент е и тази за утвърждаване определения от комисията за организиране и провеждане на конкурс за възлагане на управление на „ДКЦ – I Разград” ЕООД участник, спечелил конкурса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама